RAIO verwarmingspaneel voor badkamer

Hier tonen we ons recentste project.

Je kunt recensies lezen en onze casestudy’s bekijken.

Het RAIO verwarmingspaneel brengt comfort en een warme tevredenheid in onze badkamer

Ik wil graag mijn oprechte tevredenheid delen over het RAIO verwarmingspaneel dat wij hebben geïnstalleerd in onze nieuwe badkamer.

Energie-efficiënte badkamer met infraroodverwarming

Er werd een energiezuinig infrarood verwarmingspaneel voor de badkamer gemaakt en geïnstalleerd.

Ontwerpers begonnen RAIO-panelen te gebruiken

Ontwerpers begonnen RAIO-panelen te gebruiken om het interieurontwerp te verbeteren en te besparen op verwarmingskosten.

Een milieuvriendelijke badkamerrenovatie werd gedaan

Ecologische renovatie van de badkamer met isolatie door Raio panelen.

Panelen geïnstalleerd in het nieuwe kantoor in Brussel

De panelen werden geïnstalleerd voor energie-efficiëntie en om een warme omgeving te creëren.

Verwarmingspaneel voor de woonkamer geïnstalleerd in een nieuw huis.

Verwarmingspaneel voor de woonkamer, geïnstalleerd in 2022 in een huis onder het Energiezuinig Huis programma.

Verwarmingspaneel voor het plafond in de keuken

Verwarmingspaneel voor het plafond in de keuken, geïnstalleerd volgens het project van de ontwerper.

Benieuwd hoe RAIO een stijlvolle en warme bijdrage kan leveren aan jouw woning?

Plan een gratis adviesgesprek

Testimonials

Jan – Dorothé

⭐⭐⭐⭐⭐

De infrarood verwarmingspanelen van RAIO hangen bij ons in de studio KEKdnl. Ze werken echt fijn. Vandaag is bijvoorbeeld zo een kille zomerdag. Het regent en de zon schijnt. De CV nu al aanzetten hmmm. Maar dat is ook echt niet nodig. Je kunt makkelijk de panelen even aanzetten en het kille gevoel is meteen verdwenen. Wij zijn er zeer tevreden over en met de losse thermostaat individueel te bedienen. Bij mijn zus hangen ze in de badkamer. De kleinkinderen gaan eronder staan en zeggen: het voelt alsof de zon aan staat en schijnt. Hoe warm is zo’n gevoel! Wij vinden de panelen echt een duurzame oplossing ze zijn geweldig. 🤩

Tom Thys

⭐⭐⭐⭐⭐

De panelen van Raio zijn echt een aanwinst voor mijn badkamer. Mooi afgewerkt design dat in elke stijl van interieur past. Het paneel geeft een aangename warmte en doet perfect waarvoor het gemaakt is.

Ik kan het iedereen aanbevelen die een alternatieve en duurzame vorm van verwarming zoekt.

Guy Schepers

⭐⭐⭐⭐⭐

RAIO & JORDY zijn absoluut aan te bevelen zowel als product als bedrijf. Het verwarmingselement geeft een heerlijke warmte die goed verspreid wordt in de kantoorruimte. Ideaal in het tussenseizoen als hoofdverwarming en in de winter als bijverwarming. Jordy én Raio gaan voor een klantvriendelijke benadering. Initieel wat moeilijke installatie, maar die werd door Jordy volhardend en vakkundig opgelost. Zeer tevreden klant! Guy

Herbert Hansen

⭐⭐⭐⭐

deze zomer hebben we een paneel gemonteerd in de badkamer. Het was wel wat wennen t.o.v. het vorige warme luchtsysteem. Maar we zijn nu zeer tevreden. Voelt altijd lekker aan en door de gemonteerde thermostaat is het s’ochtend altijd warm in de badkamer. Montage was zeer gemakkelijk en de naverkoopservice was gewoon top.

Peter Appelmans

⭐⭐⭐⭐⭐

Het verwarmingspaneel “Raio bij Spectra” is top : mooi design, éénvoudige en veilige montage en geeft zeer aangename warmte. Na andere panelen getest te hebben kan ik stellen dat het Raio paneel het beste op de markt is! Met bovendien een topservice. De firma Spectra is een zeer professioneel bedrijf die hoog kwalitatieve warmtepanelen maakt en ik kan dit aan iedereen aanbevelen! Een zeer tevreden klant! 🙂

Krista Kunenborg

⭐⭐⭐⭐⭐

We zijn zeer tevreden over ons geleverde verwarmingspaneel. Strak design, prettige warmte, professioneel advies, kortom: een goede investering in duurzaamheid.

Terre des Hommes Maastricht

⭐⭐⭐⭐⭐

Wij hebben Ray warmtepanelen van Spectra geplaatst en zijn zeer tevreden over de wijze waarop deze de hele ruimte verwarmen. Ook de dienst na verkoop is uitstekend hebben wij mogen ondervinden.

Frankie Timmers

⭐⭐⭐⭐⭐

Product na aankoop gemakkelijk zelf te installeren… zéér energie zuinig!!! Zeker een aanrader…

Wil je een
recensie
achterlaten?

Commentaar achterlaten

Betrouwbare
RAIO-partners

Word trotse RAIO dealer

E-book ‘Energiezuinige en comfortabele verwarming voor jouw badkamer’