RAIO verwarmingspaneel voor badkamer

Het RAIO verwarmingspaneel brengt comfort en een warme tevredenheid in onze badkamer

Wat is er gedaan?

Project badkamer voor klein huis

Ik wil graag mijn oprechte tevredenheid delen over het RAIO verwarmingspaneel dat wij hebben geïnstalleerd in onze nieuwe badkamer. Als ouders van twee kleine kinderen wilden wij ervoor zorgen dat de badkamer een warme en comfortabele omgeving zou zijn voor onze kinderen, vooral tijdens koude winterdagen. Na wat onderzoek besloten we om te investeren in het RAIO verwarmingspaneel en we zijn ontzettend blij met de resultaten.

Project badkamer voor klein huis

Onze nieuwe badkamer is gerealiseerd door het bedrijf De Tichelaar, dat tevens een professionele RAIO partner is. De Tichelaar heeft het RAIO verwarmingspaneel zorgvuldig geïntegreerd in het ontwerp van de badkamer, en het resultaat is absoluut prachtig.

Ten eerste viel ons de efficiëntie van het verwarmingspaneel op. Het RAIO paneel verwarmt onze badkamer zeer snel, waardoor we niet lang hoeven te wachten voordat het aangenaam warm is. Dit is vooral handig tijdens ochtenden wanneer we weinig tijd hebben en onze kinderen snel onder de douche willen krijgen.
Aanvullend vraagt het geen complexe installatie waardoor de installatiekosten gunstig blijven binnen het ontwerp.

Daarnaast zijn we onder de indruk van de energiezuinigheid van het paneel. Dankzij de slimme thermostaat en timer functie kunnen we precies instellen wanneer de verwarming aan moet gaan en wanneer niet. Hierdoor besparen we op onze energiekosten en dragen we ons steentje bij aan het milieu.

Een ander grote pluspunten vonden wij dat RAIO een lokaal product is en handgemaakt wordt in België, en de veiligheid van het RAIO verwarmingspaneel. Met jonge kinderen in huis was het belangrijk voor ons om een veilige verwarmingsoplossing te hebben. Het paneel is volledig vlak en heeft geen brandbare elementen, waardoor we ons geen zorgen hoeven te maken over ongelukken.

Tot slot willen we nog benadrukken hoe esthetisch het RAIO paneel is. Het moderne design, gecombineerd met het vakmanschap van De Tichelaar, past perfect bij de rest van onze badkamerinrichting en vormt een mooie aanvulling op het geheel. Het paneel neemt bovendien weinig ruimte in beslag, wat aangenaam is doordat het minimalistisch aanwezig is.

Project badkamer voor klein huis

Kortom, wij kunnen het RAIO verwarmingspaneel ten zeerste aanbevelen aan andere gezinnen. Het biedt niet alleen snelle en efficiënte verwarming, maar is ook veilig, energiezuinig en heeft een prachtig design. Onze badkamer is nu de warme en comfortabele ruimte die we voor ogen hadden, en we zijn erg dankbaar voor de handige en effectieve oplossing die het RAIO paneel ons heeft geboden.

In samenwerking met

Word trotse RAIO dealer