Bevraging klant Christiaens

De familie Christiaens uit Deinze koos tijdens hun badkamerrenovatie voor RAIO infraroodpanelen op advies van RS-Badkamers. In dit artikel delen ze hun positieve ervaringen met deze ruimtebesparende, energiezuinige oplossing. Lees meer over waarom zij RAIO aanraden.

1) Wat was de reden voor jou om te kiezen voor het RAIO infraroodpaneel tijdens de renovatie van jouw badkamer?

” Tijdens de renovatie van onze badkamer moesten we afscheid nemen van de oude elektrische radiator vanwege plaatsgebrek. Gelukkig kwam RS badkamers met het voorstel om RAIO infraroodverwarming te installeren, omdat dit naadloos kon worden geïntegreerd in ons plafond en hierdoor geen plaats verloren in het nieuwe ontwerp. Hoewel ik al eerder over infraroodverwarming had gehoord, waren de RAIO infraroodpanelen nieuw voor me. RS badkamers wist ons echter direct te overtuigen met de kwaliteiten van dit product en de mogelijkheid om het infraroodpaneel in te bouwen in het plafond.”

2) Wat is er anders aan het RAIO infraroodpaneel t.o.v. een traditioneel verwarmingssysteem?

” Vroeger zetten wij onze verwarming elektrische radiator enkel aan als wij de badkamer gingen gebruiken; binnen 1 uur was de ruimte op temperatuur maar wij verbruikte toen op dit uur wel 2500watt. Nu laten we het RAIO-infraroodpaneel langer of zelfs continu aan, omdat het de temperatuur automatisch regelt via de thermostaat in de badkamer. Met slechts 900watt verbruik is ons energieverbruik praktisch verwaarloosbaar, in tegenstelling tot de vroegere 2500watt. RAIO verwarmt de ruimte langer en gelijkmatiger, dit resulterend in een aangename constante warmte die vanaf het plafond komt. Bovendien besparen we enorm veel ruimte en blijft zelfs de spiegel vrij van condens. RAIO kan bijna drie uur vol contenu aanstaan tegenover onze oude verwarming slechts één uur. Maar RAIO is bediend door de thermostaat en schakeld uit wanneer de ruimte op tempratuur is, dat zorgt ervoor dat onze badkamer altijd aangenaam warm is en dat de ruimte beter opdroogt. En daardoor verbruikt dit infraroodpaneel geen 900Watt per uur maar het vraagt enkel stroom wanneer dit even in wordt geschakeld door de thermostaat om de badkamer op tempratuur te houden.”

Project badkamer voor klein huis
Project badkamer voor klein huis

3) Hoe heb je de samenwerking ervaren tussen het RS badkamers team en RAIO?

” De service van zowel RS badkamers als RAIO was TOP! Toen er tijdens de installatie een kleine fout optrad, boden beide bedrijven direct een oplossing aan, waardoor wij volledig werden ontzorgd. Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe badkamer waar wij dagelijks van kunnen genieten.”

4) Aan wie zou je RAIO aanbevelen?

“Aan iedereen! Wie zou nu niet willen genieten van de voordelen van RAIO? Een warme badkamer, met weinig energieverbruik, minder condens vorming dan in het verleden en de bijkomende plaatsbesparing is heel fijn meegenomen.”

Bekijk de foto’s van de installatie voor de sfeer impressie en voor een volledige video reportage kan de link gevolgd worden naar de YouTube video: